Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Samsun Şubesi tarafından gerçekleştirilen ‘ZİÇEV İçin Yürüyorum’ projesi kapsamında ailesiyle birlikte podyuma çıkarak mankenlik yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu hareketiyle etkinliğe katılanlardan uzun süre alkış aldı.
ZİÇEV tarafından organize edilen ’ZİÇEV İçin Yürüyorum’ projesinin etkinliği bir otelde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında davetlilere mini bir konser verilmesinin ardından konuşan ZİÇEV Samsun Şube Başkanı Alaattin Kuru, “Servis aracımızın yenilenmesi gerekiyordu. Bu proje kapsamında bize destek olan belediye başkanlarımız ve işadamlarımız, özel çocuklarımızla birlikte podyumda yürüyerek örnek olmuştur. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Eşi Fatma Taşçı ve çocukları İsmail ile Zeynep’le birlikte podyuma çıkan ve özel çocuklarla birlikte yürüyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, etkinliğin en çok dikkat çeken ismi oldu. Salonda bulunanların alkışları eşliğinde ailesi ve özel çocuklarla birlikte podyumda yürüyen Başkan Taşçı, “Özel çocuklarımız için bugüne kadar hiçbir destekten kaçınmadım, bundan sonra da kaçınmam. Özel çocuklarımızın yarınlarına güven ve huzurla bakması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Örnek olabilmesi ve bu tür faaliyetlere daha çok insanın destek vermesi için podyuma çıktık. Böyle güzel bir etkinliğe imza attıkları için ZİÇEV Samsun Şubesi yönetimini yürekten kutluyorum” diye konuştu.