İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’un İstanbul’da oynayacağı final maçı öncesi takımı desteklemek için İstanbul’a gidecek olan taraftara 9 otobüs tahsis etti. Taraftarlar Başkan Tok’a duyarlılığı için teşekkür etti.
Bugün saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Samsunspor - Antalyaspor PTT 1. Lig Play-off final karşılaşması için Samsunspor taraftarları İstanbul’a akın etti. Final karşılaşmasını Samsunspor’a kendi evlerinde gibi oynatma isteğini belirten taraftarlar geçen günlerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve diğer belediye başkanlarını ziyaret ederek İstanbul yolculuğu için otobüs talep etti. Şehrin takımı Samsunspor’un büyük taraftarının bu isteğini geri çevirmeyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok taraftarlara 7 otobüs tahsis etti. Gece saatlerinde final maçına gitmek için toplanan Samsunspor taraftarına otobüslerin yetmemesi sonucu ve bazı taraftarların Samsun’da kalacağını duyan Başkan Tok, taraftarlara 2 otobüs daha tahsis etti. Başkan Tok İstanbul’a gidecek olan taraftarlara sadece otobüs tahsisi değil ayrıca yolculuk esnasında tüketmeleri için su, pide ve ayran verdi.
Dün gece saatlerinde İstanbul’a hareket eden taraftarlar yolculuk öncesi İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Taraftarlar bu teşekkürlerini aynı zamanda sosyal medyada da dile getirdi.