Samsun’un Kavak ilçesi Mahmutbeyli Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezi’ne Kavak Belediyesi tarafından tam destek geldi.
Sağlık merkezinin tam teşekkürlü hizmet verebilmesi için Kavak Belediyesi desteğini esirgemedi. Yıkılmaya yüz tutmuş duvarların kontrollü bir şekilde yıkılması, zeminin araç otoparkına uygun hale getirilmesi ve çevre düzenlemeleri konusunda kilitli parke taşı döşemesi yaparak sağlık merkezini çamurdan kurtardı. Yağmur suyu kanalının zemin altına alınması için çalışmalarına gece-gündüz ara vermeden devam etti. Belediyenin yapmış olduğu çevre düzenlemeleri ile Mahmutbeyli Aile Sağlığı Merkezi daha modern bir görünüme kavuştu.
BAŞKANDAN YOL SÖZÜ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Mahmutbeyli Aile Sağlığı Merkezi’nde yaptığı incelemelerde Doktor Yağmur Yeşilırmak’tan bilgi alarak çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sağlık Merkezi ön kısmındaki yolun asfaltlama çalışmaları için Doktor Yağmur Yeşilırmak’a söz verdi. Yeşilırmak, Başkan Sarıcaoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Mahmutbeyli Aile Sağlığı Merkezi içerisinde acil müdahale odası, hasta gözlem odası, kan ve tahlillerin alındığı bir kan alma kısmı ile kadın izlem ve RİA odası ile çocuk izlem odasına ek olarak bebek bakımı ve emzirme odası bulunuyor.