Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ihalesi geçen yıl yapılan Terme Miliç Sahili Peyzaj projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Gördüğü eksiklikleri Başkan Kul’a bildiren Yılmaz, "Bu sahil ilçemize önemli bir vizyon katacak" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme ilçesinde incelemelerde bulundu. Önce ilçede büyük bir kısmı sıcak asfaltla kaplanarak bitme aşamasına gelen yolu inceleyen Yılmaz, yolun tamamının bitirilmesi konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
ESNAFIN SEVİNCİ: “YOLUMUZ YAPILDI İŞLERİMİZ ARTTI”
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un da eşlik ettiği ziyarette Yılmaz, asfaltlanan yolun kenarında esnaflık yapan vatandaşlarla görüştü ve yol ile ilgili olan şikayetleri dinledi. Yolun yapılması ile birlikte işlerinde artış olduğunu ifade eden esnaflardan bazıları, Yılmaz’a sarılarak dua etti. Yol incelemesinin ardından ihalesi geçen yıl yapılan Terme Miliç Sahili Peyzaj projesi çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi almak için Miliç mevkisine giden Yılmaz, gördüğü eksiklikleri ve yapılması gerekenleri söyledi. Özellikle işçilere, "Burada işçiliğinizi konuşturun. Bu sahil ilçenin vizyonunu da kaderini de değiştirecek" dedi.
BÜYÜKŞEHİR HER YERDE
Yapılan hizmetlerin ana merkezinde Terme’nin gelişimi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Büyükşehir olarak bizler her yerdeyiz. Tüm ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunlardan biri de işte Terme’de hayata geçirdiğimiz sahil projesi. Büyük bir kısmı tamamlandı. Sahilde, halkın güvenle yararlanabileceği bir plaj, etkinlik alanı, ailelerin zamanlarını manzara eşliğinde keyifle geçirebilecekleri kafeterya ve çay bahçesi, piknik alanları, yürüyüş parkurları, düğün salonu, çocuk oyun alanları ve otoparklar bulunacak. Projenin gerçekleşmesiyle birlikte, ilçe sakinlerinin ihtiyaç duyduğu sosyal donatı alanları ve sahilde yeni düzenlemeler hayata geçecek" diye konuştu.