Canik Belediyesi, gençleri sporla buluşturmak için farklı bir organizasyona imza atıyor. Dünyada popüler olan Sokak Basketbolu 22 Mayıs’ta Canik’te başlıyor.
Canik’te Sokak Basketbolu heyecanı yaşanacak. Canik Belediyesi ve bir AVM tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu, basketbol severleri Canik’te buluşturacak. 22-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sokak Basketbolu Turnuvası için başvurular devam ederken, turnuvaya 16 yaş üstü herkes katılabilecek. Turnuvada, 3+1 kişiden oluşan takımlar mücadele edecek.
BAŞVURU NOKTALARI
FIBA oyun kurallarının geçerli olacağı turnuvaya katılmak isteyenler, eski Yaşar Doğu Spor Salonu ile Canik İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek. Ayrıca başvurular ’www.canikbasket.com’ internet sitesinden yapılabilecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek.
EN İYİ YATIRIM
Gençleri sporla buluşturmayı önemsediklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "En iyi yatırım insanların üzerine yapılan yatırımdır. Bu nedenle özellikle geleceğimiz olan gençlerimize yönelik faaliyetlere önem veriyoruz. Yaptığımız etkinliklerin gençlerin üzerinde olumlu iz bırakması bizleri mutlu ediyor. İnanıyorum ki, Sokak Basketbolu Turnuvası da bu anlamda farklı bir etkinlik olacak" dedi.