İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Türkiye 2023 hedeflerine tam yol devem ediyor. Bizi yolumuzdan kimse çeviremez" dedi.
Geçe demokrasi nöbeti tutan, gündüz işinin başında olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Selahiye Mahallesi’nde yaptıkları asfalt yol çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman ve Selahiye Mahalle Muhtarı Derya Bozkurt ile birlikte çalışmaları takip eden Başkan Tok, 300 metre uzunluğunda 5 metre genişliğinde olan Kır Sokağa 300 ton asfalt döküleceğini söyledi.
Fen İşleri Müdürlüğü olarak mahallelere ciddi anlamda hizmet yaptıklarını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Belediye olarak mahallelerimize sathı kaplama, parke taş, beton kaldırım ve asfalt olmak üzere önemli çalışmalar yapıyoruz. Mahallelerimizin bütün köy içleri sıcak asfalt oldu. Tali yolları, statik kaplamaları ve çevre düzenlemelerinin hepsini yaptık kent merkezinde de ciddi çalışmalar yapıyoruz. Geçen yıl 43 bin 300 ton asfalt döktük. 46 bin 50 metrekare beton kaldırım yapmışız. 45 metrekare parke taş, 118 bin 850 metrekare statik kaplama, 7,5 kilometre yol açma gibi önemli çalışmaları yerine getirdik” diye konuştu.
Türkiye’de birçok darbe olduğunu ancak böylesi bir ihanetin ilk kez yaşandığını belirten Başkan Tok, “Darbe kalkışmasında Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla tüm Türkiye meydanlara döküldü. 15 Temmuz akşamı Türk tarihine altın harflerle yazılacak bir başarı hikayesi yazıldı. Bir destan yazıldı. Kendisini kurşunların önüne atan, tankların önünde duran kahraman şehitlerimiz canını vatan ve bayrak için feda etti. Tankların altında ezildiler. Kurşunlara siper oldular. Onlar tarihin akışını değiştirdi. O büyük felakete karşı bizi yardı, teyakkuza geçirdi. Ülkemize ve üzerinde yaşadığımız vatan toprağına sahip çıkma sorumluluğunu ve onurunu hiç elden bırakmamalıyız. Türkiye için bir dönüm noktasındayız. Tek bir çıkış yolumuz var. Birlik ve beraberlik. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, darbeye karşı bir ve beraber olmalıyız. Daima demokrasinin yanında yer almalıyız. Bütün farklılıkları geride bırakıp, tüm vatandaşlar olarak parçası olduğumuz bu ülke için sağduyulu, feraset ve basiretli bir tavır ortaya koymak durumundayız” şeklinde konuştu.