AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Milliyetçilik demek millete hizmet etmek demek, Türkiye’den IMF’yi kovmak demek, borçları tamamen sıfırlamak demek. Biz halkımızın bu noktada AK Parti’ye gereken desteği vereceğine inanıyoruz" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Tekkeköy ilçesinde 19 Mayıs Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Tek tek esnafı gezen Hocaoğlu, onlarla sohbet etti. Ekonomik hayatta vazgeçilmez güç olan esnafların mali açıdan güçlenmesinin, ülkenin ekonomik anlamda büyümesi ile eş değerde olduğunun altını çizen Hocaoğlu, 8 Haziran ile başlayacak hizmetlerin 2. yarısının başlangıcında ise esnaf kesiminin daha da güçlü hale gelmesine özel bir önem vereceklerini söyledi.
“GÖNÜLLERE KÖPRÜ YAPMAK İÇİN”
Genel Seçimin önemine işaret eden Hocaoğlu, "Sizlere yapacağımız alt ve üst yapı projeleri gibi işler zaten bizim görevlerimiz. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında muhabbet için, halkımızla yürüyüp çay içmek için buradayız. Bu kapsamda esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Esnaflarımızın bizlere ve partimize gösterdiği teveccüh bizleri onurlandırıyor. Esnafımızın bu yoğun ilgi ve alakası 7 Haziran’da sandıkları AK Parti oylarıyla doldurup taşıracak. 7 Haziran, istikrarın sürmesi, Türkiye’nin ve Samsun’un büyümesi, daha da gelişmesi için vazgeçilmez önem taşımaktadır. Biz halkımızın bu noktada AK Parti’ye gereken desteği vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.
“ŞER ODAKLARININ KARŞISINDA MİLLET DURUYOR”
Artık son dönemece girildiğine vurgu yapan Hocaoğlu, "Bu hafta sonu 7 Haziran günü milletimiz sandığa gidecek, iradesini ortaya koyacak. O günle birlikte yeni bir dönem, yeni bir süreç başlayacak. Şimdi şer ve yıkım odakları karşımızda duruyor. O odakların karşısında ise milletimiz duruyor. 7 Haziran’da milletimiz onlara gereken cevabı verecektir. Milliyetçilikten dem vuranlara cevap 7 Haziranda gelecek. Milliyetçilik demek millete hizmet etmek demek, Türkiye’den IMF’yi kovmak demek, borçları tamamen sıfırlamak demektir" şeklinde konuştu.