AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik’in Başalan Mahallesi’nde düzenlenen mitingde, 7 Haziran genel seçiminde vatandaşlardan destek istedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik’in Başalan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ile İlçe Kadın Kolları üyelerinin de katıldığı seçim çalışması kapsamında düzenlenen mitingde Milletvekili Adayı Hocaoğlu, vatandaşlardan 7 Haziran’da AK Parti’ye daha güçlü destek vermelerini istedi.
Türkiye’nin AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerine kavuştuğuna işaret eden Hocaoğlu, "Duble yollar, havaalanları, hastaneler, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri Türk halkının hizmetine sunduk. Türkiye artık dünyada saygı gören, gündem belirleyen bir ülke. 7 Haziran seçimleri bütün bu kazanımların daha da artarak devam etmesi açısından önemli. Daha da önemlisi Müslüman aleminin ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin gözü kulağı bu seçimde" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimin önemine işaret ederek, "Samsunlular olarak Meclis’e iktidar partisinden daha çok milletvekili göndermeliyiz ve Meclis’te daha güçlü temsil edilmeliyiz. Hepsi birbirinden değerli milletvekili adaylarımız inanıyorum ki seçildiklerinde Samsun’umuz için çok önemli hizmetlere imza atacaklardır. Yılmaz Hocaoğlu kardeşim seçildiğinde inşallah Canik’ten seçilen ilk milletvekili olacak" diye konuştu.
Hocaoğlu ve Başkan Genç, mitingin ardından mahallede kurulan pazar yerini gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Hocaoğlu ve Genç, mahalle halkını dinledi.