AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Bafra’da düzenlenen mahalle mitinglerinde kadınların ilgi odağı oldu. Karaaslan AK Parti’nin gücünü kadınlardan aldığını belirterek, 7 Haziran seçimlerinde kadınlardan destek istedi.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Bafra ilçesinde sürdürdü. Karaaslan beraberindeki partililer ile birlikte ilk olarak oto galericiler sitesini gezdi. Ardından Kemalpaşa Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Karaaslan ziyaretlerinde yaşlılara tespih, çocuklara boyama kitabı ve oyuncak dağıttı.
Karaaslan dana sonra Bafra Alaçamlılar Derneği’ni ziyaret etti. Burada hemşehrileriyle görüşen Karaaslan, Türk demokrasi tarihi açısından çok önemli olan 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.
Çiğdem Karaaslan, akşam saatlerinde ise ilçe teşkilatlarınca organize edilen mahalle toplantılarına katıldı. Karaaslan miting gibi gerçekleşen toplantılara yaklaşık 100 araçlık konvoyla gitti. İlk olarak Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne giden Karaaslan, mahalle sakinleri tarafından büyük sevgi gösterisi ile karşılandı.
Ardından Bahçeler Mahallesi’ne geçen Çiğdem Karaaslan, kadınlar tarafından karşılandı. Karaaslan burada yaptığı konuşmasında ise AK Parti’nin anaların dualarıyla kurulan bir parti olduğunu belirterek, "AK Parti gücünü kadınlardan alıyor. 7 Haziran seçimlerinde 99 kadın adaya yer verdi. Ben de Samsun’da seçilebilecek yerde olan tek kadın adayım. Bu anlamda sizlerin desteğini bekliyorum" dedi.