Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, amaçlarının ilçeleri yeniden inşa etmek olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak muhtarları ile Çakallı Taşhan’da istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Kavak SASKİ Şube Müdürü Savaş Gayretli, Büyükşehir Belediyesi daire amirleri, Kavak Belediyesi daire amirleri ve muhtarlar katıldı.
AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel yaptığı konuşmada, "Kavak’ımıza desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçemize her zaman önem vermiştir. Bundan sonraki çalışmalarda da omuz omuza olacağımıza inanıyorum" dedi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "17 ilçe arasında en fazla hizmeti alan ilçe Kavak. İlçemize toplamda 44 milyonluk yatırım yapıldı. Bu büyük yatırım Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz sayesinde oldu. Güven Göleti’nden getirilecek olan su projesi sadece 10 milyon tutuyor. İlçemize çok büyük hizmetleri el birliği ile yapacağımıza inanıyorum. Muhtarlarımızın desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Amacımız ilçelerimizi yeniden inşa etmek. Biz bu memleket için çalışmaya söz verdik. Bu memlekete hizmet etmenin en büyük ibadet olduğunu düşünen bir vizyon taşıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde Kavak’ın çehresini değiştirmeye kararlıyız. Bütün mahallelerimize elimizden gelen tüm imkanları kullanarak hizmet götüreceğiz" şeklinde konuştu.