AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, “İstiklal güneşinin doğduğu Samsunumuz, ülkemizin istikrarı, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için 9 seçimdir olduğu gibi yeniden ‘AK Parti’ diyerek en yüksek sesi verip, sandıkları patlatacaktır. Yeni Türkiye yolunda ikinci yarının başlayacağı gün 7 Haziran’da yine kazanan Türkiye, yine kazanan milletimiz olacak” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmalarını İlkadım ve 19 Mayıs ilçelerinde sürdürdü. Köktaş ilk olarak İlkadım İlçesindeki Derebahçe ve Adalet Mahallerindeki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, “AK Parti kurulduğu günden itibaren milletimizin verdiği güç ve destekle ülkesine önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetler milletimizle birlikte gerçekleştirildi. Eksiklikler olabilir, talepler artıkça hizmet alanları genişliyor. İnşallah bu hizmetleri de yine milletimizle birlikte, milletimizin bizlere verdiği güçle yapacağız. Bu şehirde bilmediğim yer yok. İlkadım’ı da, 19 Mayıs’ı da, Vezirköprü’yü de, Yakakent’i de, Kavak’ı da, Havza’yı da, yani 17 ilçemizi buralarda yaşayan hemşehrilerimiz kadar, mahalleleriyle bilirim. Buraların eksiğini de bilirim, yapılanı da, yapılacak olanı da bilen bir kardeşinizim. İnşallah bilgi, birikim ve tecrübemizle ilimiz için gece-gündüz demeden çalışacağım” diye konuştu.
Derebahçe ve Adalet Mahallelerindeki esnaf ziyaretinin ardından Mimarlar ve Mühendisler Odası Samsun Şubesi’ni de ziyaret eden Köktaş, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Köktaş, daha sonra 19 Mayıs ilçesinde partisi için düzenlenen mitingde de konuşma yaptı. Köktaş, “AK Parti’nin tabelalarını dava bilinci ile ülkesine ve milletine hizmet etmek için yola çıkmış kadrolar tarafından asılmış olsa da AK Parti’nin istikametini milletimiz belirlemiştir. Milletin içinden çıkan kadroların ‘daima millet, daima hizmet’ sloganıyla hareket eden AK Parti’nin üslubu milletimizin üslubudur. AK Parti meşakkatli ve uzun mücadelesi boyunca halkın tercihlerinden ve rızasından geriye doğru hiçbir adım atmamıştır. Bundan sonrada atmayacaktır. AK Parti sadece millete güç vermiş, milletten güç almıştır. AK Parti’nin insan ve toplum odaklı siyaset tarzıyla ülkemizin nüfuzu artmış, vatandaşlarımız 81 vilayetimizde tarihte görmedikleri hizmete kavuşmuştur. AK Parti kararlı ve istikrarlı siyaset anlayışı sayesinde ülkemizin birikim ve kazanımlarına büyük yenilikler eklenmiştir. 7 Haziran 2015 seçimlerinde partimizin temel misyonu demokrasinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak, ekonomimizi büyütmek, kalkınma ve refahımızı daha ileri noktalara taşımak olacaktır. Seçim beyannamemiz ve 2023 sözleşmemiz Yeni Türkiye iddiamızın açık ispatıdır. Kesintisiz sürdüreceğimiz güven ve istikrar ortamında Türkiye ekonomisini daha da güçlendirecek, rekabetçi ve yenilikçi bir zeminde demokratik standartları yükseltmeye devam edecek, eşit vatandaşlık temelinde gelecek hedeflerimize büyük bir heyecanla milletimiz ile birlikte koşacağız. Her alanda ülkemizi daha yüksek seviyelere taşıyacak, şehirlerimizi daha mamur, vatandaşlarımızı daha mutlu kılmaya çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz gücü 13 yıllık iktidar tecrübemize ilave ederek vatandaşımıza hizmet için her alanda çıtayı yükselteceğiz. Bu duygu ve düşünceler içinde 7 Haziran Genel Seçimlerin ilimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.