AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü.
Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına İlkadım ilçesinde Gazi Caddesi ve İstasyon Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti. İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Erçal ve teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Köktaş, alışveriş yapan vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek çocuklara oyuncak dağıttı.
AK Parti’nin ülkesine ve milletine hizmet etmeyi her şeyden öncelikli olarak gördüğünü belirten Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarı her zaman ülkesine ve milletine sadece hizmet etmek anlayışı ile hareket etmiştir. Milletimizden aldığımız yetki ve destek bizim gücümüz olmuştur. AK Parti toplumun yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin yapılmasını her zaman ön planda tutulmuştur. Hizmet etmek, yaşam kalitesini yükseltmek, insanca yaşayabileceği mekanlar üretmek, hizmetleri anında sunabilmek adına ulaşımda, eğitimde, tarımda, enerjide olduğu gibi her alanda iktidarımız önemli yatırımlara imza atmıştır. Samsun’dan çıkıp Türkiye’nin her hangi bir yerine duble yollardan, otoyollardan, köprülerden, tünellerden rahat, güvenilir ve zamandan tasarruf edilip ulaşılabilme imkanı sağlanmışsa bunlar önemli bir hizmettir” dedi.
7 Haziran seçimleri ile birlikte yeniden milletten alınan yetki ve destek ile hizmetlerin yapılan programlar çerçevesinde katlanarak devam edeceğini ifade eden Köktaş, "Önümüzdeki süreçte 81 ilimizde hangi hizmetlerin ve büyük projelerin yapılacağı Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamemizde ortaya koyulmuştur. Eğitimden sağlığa, turizmden enerjiye tüm alanlardaki 100 büyük projemiz ile ilgili detaylı bilgileri ‘www.100buyukproje.com’ internet sitesinde incelenebilir. İşte AK Parti boş laf üretmez, hizmet üretir. Bazıları konuşur, AK Parti eserler ortaya koyar" diye konuştu.