AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, ülkedeki istikrarın sürmesi için herkese büyük görev düştüğünü söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışlarını Terme ilçesinde sürdürdü. Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İl Başkan Yardımcısı Müge Bağ ve teşkilat üyelerin de katılımı ile ilçede bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Fuat Köktaş, ayrıca Sakarlı, Evci, Hüseyinmescit, Yenidoğan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol sohbet etti.
İlçede esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Termespor Kulübü yönetimi ve sporcuları ile de bir araya gelerek kulüp çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Her alanda olduğu gibi AK Parti iktidarında gençlik ve spora büyük hizmetler yapıldığını ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, verilen destek ve yapılan yatırımlarla lisanslı sporcu sayısında büyük artış olduğunu, gençlerimize spor sevgisini aşılayan, onları kötü alışkanlıklarından uzak tutan spor kulüplerinin sayısına yansıdığını ve son on üç yılda spor kulübü sayısının üç katına çıktığını söyledi.
7 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Fuat Köktaş, "Ülkedeki istikrarın sürmesi için herkese büyük görev düşüyor. Türkiye zorlu günlerini arkada bıraktı. Son 13 yılda önemli, büyük mesafeler aldı. Gittiğimiz yerlerde hep anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Çünkü eski dönemleri çok çabuk unutuyoruz. Özellikle gençlerimiz, onlar bir hata yapmasınlar diye darbe, koalisyon dönemlerini o karanlık günlerde yaşananları tek tek anlatıyoruz. Rabbim ülkemize, milletimize bir daha o günleri yaşatmasın. Bir iki partiyi bırakın hükümet kurmak için 3 partinin bir araya gelmesi gerektiği günleri gördük. Bu koalisyon hükümetinden çıkan krizlerin ülkemize verdiği zararları hep birlikte gördük. Ne siyasi istikrar ne de ekonomik istikrar vardı. Çok şükür bunlar iktidarımız dönemi ile son buldu. Ülkemiz her alanda istikrarı yakaladı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emir adımlarla ilerliyor. Bu adımları biz her zaman olduğu gibi milletimizle beraber atıyoruz. Milletimizin desteği bizim bu hizmetleri yapmamızdaki en büyük güçtür" diye konuştu.