Samsun Kolay Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Gençlik Kampı" projesi Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu’nun desteği ile gerçekleştirildi.
Kolay Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan alana Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu 30 kişilik çadır ile destek verdi. Kampa katılan öğrencilerin keyifli zaman geçirmeleri için halat çekme yarışı, çuval yarışı, kaşık ile yumurta taşıma yarışı ve canlı müzik eşliğinde karaoke gibi etkinlikler düzenlendi.
İki gün süren Kampın birinci gecesini kamp alanına Kolay halkı ve öğrenci velileri ile yapılan sohbetle geçiren öğrenciler, kampın ikinci günü olan alanda toplu kahvaltının ardından sabah sporu yapıldı. Kolay Anadolu Lisesi yönetimi ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında şiirler, marşlar okunarak öğrenci ve öğretmenler tarafından zirve yürüyüşü gerçekleştirildi.
Kolay Anadolu Lisesi Gençlik Kampı Proje Yürütme Kurulu üyeleri Müdür Yardımcısı Birol Kağıt, Beden Eğitimi Öğretmeni Rahim Duman, Rehber Öğretmen Şura Kama’ya desteklerinden ötürü etkinlik sonunda Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu üyelerine teşekkürler etti.