Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da düzenlenen İnşaat Fuarı’ndan bazılarının rahatsız olduğunu söyledi.
Samsun TSO Nisan ayı olağan meclis toplantısı Davut Altan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yapılan İnşaat Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Samsun’da 40 yıl sonra ilk defa büyük bir fuar düzenlediklerini ancak bazılarının bundan rahatsız olduğunu belirten Salih Zeki Murzioğlu, “Samsun’da 7-12 Nisan arasında TÜYAP işbirliği ile yapılan İnşaat Fuarı’na 80 firma katıldı ve 26 bin kişi burayı ziyaret etti. İstanbul gibi bir yerde ihtisas fuarlarını 40 bin kişi ziyaret ettiğinde başarılı sayılıyor, biz ilk defa bir fuar açmamıza rağmen 26 bin kişi ziyaret etti. Samsun’daki bazı gazetelerde ve köşe yazılarında bundan memnun olmayanlar oldu. Bunu takdirinize sunuyorum. Bir daha ki sene en az 200 katılımcı ile açacağımız yeni İnşaat Fuarı’nı 40-50 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyorum” dedi.
FUAT KÖKTAŞ MECLİSTE KONUŞTU
Gündem dışı söz alarak meclis üyelerine hitap eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Samsun bizim şehrimiz, çoluk çocuğumuzu ikamet ettireceğimiz yer. Samsun’un sosyal ve kültürel olarak gelişmesi bizim için çok önemli. Çünkü babalarımız bu şehri bize emanet etti, biz de tek ses olarak şehrimizi hak ettiği yere taşıma gayretinde olacağız” diye konuştu.
Öte yandan Samsun TSO Meclis Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Bayram Akyüz’ün yerine oy birliğiyle Hüseyin Yalgın getirildi. Hüseyin Yalgın’dan boşalan meclis üyeliği görevine ise Tahir Yıldırım getirildi.