Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Sağlık Şenliği” Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Parkı’nda yapıldı.
Bu yıl sigaranın zararları ve organ ve doku bağışının önemi temalarına dikkat çekilen şenlikte, aynı zamanda okul aile birliğine katkı olması amacıyla bir de kermes düzenlendi. Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır yaptığı konuşmada, “Bu etkinliği her yıl düzenlemek istiyoruz. Halkımızın sağlığı etkileyen önemli konurla ilişkin küçük dokunuşlar yapmak istedik. Bu yıl sigaranın zararları ve organ ve doku bağışının önemi temalarına değinirken yanında; kanser, doğru oturma şekilleri, kene gibi konulara da dikkat çekmeye çalıştık” dedi.
Serginin açılışını yapan Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ise, “Lisemiz önemli bir etkinlik düzenlemiştir. Özellikle organ ve doku bağışı toplumumuz için olmazsa olmaz konulardan biri haline gelmiştir. Vatandaşlarımızın öğrencilerimizin aktardığı konulara duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.