Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi tarafından ‘Yaza Merhaba’ etkinliği düzenlendi.
Merkezin bahçesinde yapılan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ın da katıldığı etkinlikte kadınlar doyasıya eğlendi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, etkinlikte yaptığı konuşmada Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi’nin önemine dikkat çekerek, “Kadınlarımızın birlik içerisinde olduğu önemli bir merkez. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı çalışmalara gösterilen ilgi, burada ne denli önemli işlere imza atıldığını gösteriyor. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyorum. Atakum ilçesinde yaşayan kadınlarımızın destek ve katılımlarıyla her gün daha da büyüyen merkezin yönetimi ve gönüllülerini kutluyorum” dedi.
“KADINLARIN SESİ OLACAĞIM”
Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi’ndeki birlik ve beraberliği takdir ettiğini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, merkezin gönüllü yöneticisi ve Başkan Taşçı’nın eşi Fatma Taşçı’yı kutladı. Meclis’teki ilk gününden itibaren özellikle kadınlar, engelliler ve gençler için kapsamlı adımlar atacağını ifade eden Milletvekili Adayı Karaaslan, “Bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine inanmış kalabalık bir kadın topluluğu görüyorum. Ben de bu topluluğun bir parçası olacağım. Samsun’daki kadınların sesi olacağım. Kadınların, engellilerin ve gençlerin sorunlarına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştireceğim” diye konuştu.
“DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”
Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı ise konuşmasında Atakum ilçesindeki tüm kadınlara ulaşmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Tüm kadınlarımıza ulaşacağız ve kısa sürede oluşan bu gücü daha da arttıracağız. İmzamızı atmadığımız tek bir güzel iş bırakmayacağız. Burası kadınlarımızın kendi evi ve kimse misafir değil” şeklinde konuştu.
HEDİYE DAĞITILDI
Konuşmaların ardından kendileri için hazırlanan yiyecekler ve özel hazırlanmış semaver çayı eşliğinde ziyafet çeken kadınlar daha sonra çalan şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ve Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, etkinliğe katılan kadınlara çeşitli hediyeler verdi.