Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Karadeniz Bölgesi’nin cazibe merkezi olan Atakum ilçesini, Türkiye’nin göz bebeği haline getirmek için hızlı bir tempo ile çalışıyoruz” dedi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Samsun Şubesi, bir otelde gerçekleştirdiği yemekli toplantıda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ağırladı. Atakum Belediyesi’nde geride bıraktığı bir yıllık hizmet süreci hakkında ASKON üyesi iş adamlarını bilgilendiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.
"ATAKUM’A SÜREKLİ GÖÇ VAR"
Atakum ilçesinin Türkiye’nin göz bebeği haline gelmesi için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemiz, bölgemizin parlayan yıldızı haline geldi. Öyle ki Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Sinop ve Amasya başta olmak üzere bölgemizin şehirlerinden, Atakum ilçesine sürekli göç alıyoruz. Bu durum bizi daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye ve daha yaşanılır bir Atakum için mücadele etmeye teşvik ediyor. Hem rutin belediye çalışmalarında hem de sosyal belediyecilik anlamında hızlı bir tempo ile yolumuza devam ediyoruz. Amacımız bölgenin cazibe merkezi olan ilçemizi Türkiye’nin gözbebeği haline getirmek” diye konuştu.
“HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyleyen ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, “Genç bir ilçe olan Atakum’un genç belediye başkanı İshak Taşçı’nın kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmaları takdir ediyoruz. Hayata geçirmeyi planladığı projelerin şehrimize değer katacağına inanıyoruz. Bu anlamda ASKON olarak kendisinin her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan daha sonra eğitim faaliyetlerine katılan üyelere belge verirken, ASKON’a yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Başkan Taşçı, ASKON yönetimi ve üyeleriyle birlikte toplu hatıra fotoğrafı da çektirdi. ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan toplantının ardından Başkan Taşçı’ya katılımından dolayı işlemeli tabak hediye etti.