OMÜ Öğrenci Konseyi Futbol Turnuvası’nda derece giren takımlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “OMÜ’lü öğrencilerin her türlü çalışmasına, etkinliğine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen OMÜ Öğrenci Konseyi Futbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğrencilerle sohbet etti. Turnuvanın organizatörü Mesut Keskin’in düzenlediği buluşmada turnuvanın analizi de yapıldı.
Yalı Kafe’de öğrencilerle buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, OMÜ’lü öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin her zaman destekçisi olduğunu belirterek, “Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından birisi olan OMÜ’nün ilçemizde bulunmasını son derece önemsiyorum. Bu önemden hareketle başta sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler olmak üzere her türlü çalışmaya destekçiyiz. Futbol turnuvasına katılan takımlar Samsun’da heyecan dolu bir hafta yaşattı. 88 takımın kıyasıya mücadelesinde kazanan mutlaka bir takım var ama sonuçta öğrenciler arasındaki dostluk ve kardeşlik kazandı” diye konuştu.
OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu ise konuşmasında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür etti. Heyecanlı turnuvada birinciliği Çevre Mühendisliği Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Rampapa takımı kazanırken Kavak MYO öğrencilerinden oluşan Hababam takımı ikinci, Çevre Mühendisliği Fakültesi öğrencilerinden oluşan Çevreciler takımı ise üçüncü oldu. Başkan Taşçı dereceye giren takımlarla birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.