Samsun’un Atakum ilçesindeki yaşam kalitesini daha da arttırmayı kendilerine hedef olarak belirlediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için fiziksel ve sosyal hiçbir çalışmadan kaçınmıyoruz” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede sürdürülen belediye çalışmalarını yakından incelemek üzere mahallelere ziyaretlerde bulunuyor. Mahalle ziyaretlerini son derece önemsediğini kaydeden Başkan Taşçı, bu ziyaretler sırasında vatandaşları dinlediğini ve öncelikli sorunları bizzat görerek çözülmesi yönünde adım attığını ifade etti.
Atakum ilçesinin, çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar tarafından ‘yaşanılacak yerler’ sıralamasında ilk sırada olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Karadeniz Bölgesindeki diğer illerde yaşayan vatandaşlarımızın gözü Atakum ilçesinde. Çevre ilçeler ve iller başta olmak üzere herkesin Atakum’da yaşama hayali var. Bunda en büyük etken de şüphesi ilçemizin yaşam kalitesidir. Biz de Atakum Belediyesi olarak bu yaşam kalitesini daha da arttırmak için durmaksızın çalışıyoruz, üretiyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için fiziksel ve sosyal hiçbir çalışmadan kaçınmıyoruz” diye konuştu.
Rutin belediyecilik çalışmalarının en başarılı örneklerini ortaya koyduklarını hatırlatan Başkan Taşçı, sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık verildiğini ileri sürerek, "Belediye çalışmalarının rutin kısmında örnek niteliğinde hizmetlerimiz var. Öte yandan sosyal ve kültürel belediyecilik adına da önemli adımlar atıyoruz. Bu önemli adımlarda en önemli etkenlerden birisi de sürekli olarak vatandaşlarımızla buluşmamız. Mahalle ziyaretleri yaparak, çalışmaları inceliyoruz, vatandaşımızın ne istediğini dinliyoruz, sorunları yerinde tespit ederek hızlı ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Bu anlamda mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretleri çok önemsiyorum” şeklinde konuştu.