Seçim çalışması kapsamında mahalle ziyaretleri yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “7 Haziran yeni nesillerimizin geleceğini belirleyecek olan bir seçimdir, sandıklara sıkı sıkı sahip çıkalım” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, seçim çalışmaları kapsamında Çandır, Çanakçı ve Kadamut Mahallelerini ziyaret etti. Büyük sevgi ve ilgi ile karşılanan Başkan Tok, mahalle sakinleri ile uzun süre sohbet ederek 7 Haziran seçimleri hakkında detaylı bilgi verdi. Gençlerin 7 Haziran günü sandık başında olmalarının büyük önemi olduğunu belirten Başkan Tok, “7 Haziran seçimleri dönüm noktasıdır hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız” ifadesini kullandı.
Mahalle sakinlerine eski Türkiye’yi anımsamalarını ve sandıklara giderken bu bilgilerin hafızalardan silinmemesi gerektiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “2 gün sonra gerçekleşecek olan seçimler ülkemizin, gençlerimizin, yeni nesillerimizin geleceğini belirleyecek olan bir seçimdir. Kardeşlerimiz bacılarımız sandık başına oy kullanmaya giderken eski Türkiye’nin o görüntülerini gözlerinde canlandırmalarını önemle belirtmek istiyorum. Hastane, ilaç, muayene kuyruklarını unutulmamasını istiyorum. Köylerimizde bırakın asfaltı elektriğin olmadığı günler çok uzak değil, 2002 yılına kadar bu böyleydi. Sizler de sandık başına giderken bu görüntüleri unutmadan gidip oyunuzu kullanın. 2002 yılında 5 yaşında olan bir çocuk bu seçimde oy kullanacak. Yani 5 yaşındaki bir çocuk 2002 yılı öncesini ve o yılları hatırlaması biraz zor bir durum. Anne-babalara, ağabey ve ablalara burada büyük bir iş düşüyor. Bu seçimde oy kullanacak çocuklarımıza, gençlerimize eski Türkiye’mizin halini anlatın, onlara o kötü durumları gösterin. Gençlerimiz çocuklarımızın bunları bilerek sandık başına gitsinler. Aman gençlerimizi sandıklardan uzaklaştırmayın, tam aksine gençlerimizi evlatlarımızı sandık başına götürerek oylarını kullandıralım. Bu seçim sadece bir milletvekili seçimi değil, bu seçim Türkiye’mizin, çocuklarımızın gelecek nesillerimizin seçimidir. Her zaman olduğu gibi güçlü bir şekilde sandıklarımıza sahip çıkarak bir kez daha yeni Türkiye yolunda en büyük adımı atalım” diye konuştu.