Spor Toto 3. Lig 2’inci grupta lig lideri Eyüpspor’u evinde ağırlayan Sivas Dört Eylül Belediyespor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.
Ligin 30’uncu haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maç, Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda soğuk havaya rağmen taraftarın yoğun ilgisi altında oynandı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Sivas Dört Eylül Belediyespor, karşılaşmanın 27. dakikasında gölü buldu. Geliştirilen organize atakta konuk takımın ceza sahasında giren Sami İzcican’ın pasıyla topla buluşan Gökhan Özer, sert vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İkinci yarıda her iki takımında atakları sonuç vermeyince karşılaşma ev sahibi Sivas Dört Eylül Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Teknik direktör Yusuf Tokuş maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Lider Eyüpspor’u yenerek aradaki puan farkını 3’e indirdiğimiz için mutluyuz. Karşılaşmada rakip karşısında üstün bir şekilde mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Kalan son dört maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu zorlu maçta bizleri yalnız bırakmayan Sivaslı Yiğidolar’a da çok teşekkür ediyorum" dedi
Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyeleri maç sonrası soyunma odasına inerek teknik heyeti ve sporcuları galibiyetlerinden dolayı tebrik etti.