Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi’nde mezun olan 44 öğrenci için tören düzenlendi.
Okulun kapalı spor salonunda yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürleri ve öğrenci ve velileri katıldı. Düzenlenen törende konuşan okul müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, hayatta başarılı olmak için hedeflerin yüksel tutulması ve bunu gerçekleştirmek için de çok çalışılması gerektiğini söyledi. Kayaalp, "Bu onurla beraber bu pırıl pırıl öğrencilerimizi mezun ettiğimiz için bir yandan da hüzünlüyüz. Çünkü her birinin bizlere ayrı ayrı yerleri var. Öğretmenlerimizin güvenli ellerinden başarı ve sağlıkla ortaöğretim hayatını mutlu bir törenle sonlandıran öğrencilerimizden beklentimiz, aynı başarıyı girecekleri üniversite sınavlarında da göstermeleridir. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye ifade etti.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enis Önen ise, mezun olan tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, kendilerini ileride çok daha iyi yerlerde görmeyi temenni ettiklerini dile getirdi.
Tören, mezuniyet pastasının kesilmesi, çalınan müzik eşliğine öğrencilerin halay çekmesi ve öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesiyle sona erdi