Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin başlattığı parke yol yapım çalışmaları ilçenin en uzak mahallesi Ormanlı’da devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Ormanlı Mahallesi’nde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ormanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Akköse, çalışmaların yanı sıra vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinlerken çevre mahalleleri de gezerek muhtarlardan görüş aldı.
Öte yandan devam eden mahalle içi parke yol yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise "Hizmet anlayışımız doğrultusunda mahallerimizin altyapı hizmetlerini en ücra köşelere kadar yaygınlaştırmak amacıyla Süleymanpaşa’nın en uzak mahallesi olan Ormanlı Mahallesi’nin bütün sokaklarını parke taş döşemeye başladık. Bundan önce Aşağıkılıçlı, Semetli ve Çanakçı Mahallelerimizde parke taş döşemesini tamamladık. Vatandaşlarımız hizmetten dolayı çok mutlu. Ormanlı Mahallesi’ndeki çalışmalar bittikten sonra da Ahmetçe Mahallesi ve diğer mahallelerle parke taş döşeme işi devam edecek. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz bilerek, kalıcı çözümler için gecemizi gündüzümüze katmak için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Süleymanpaşalılar için güzel günler yakın" ifadelerini kullandı.