Tekirdağ Süper Amatör Lig’de hafta sonunda deplasmanda oynayacak 1911 Çerkezköyspor, Çorluspor 1947 karşısına mutlak galibiyet için çıkacak.
Pazar günü deplasmanda Çorluspor 1947 ile puan mücadelesi yapacak olan 1911 Çerkezköyspor, sahaya mutlak üç puan parolası ile çıkacak. 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, "Eğer bu maçı 3 puanla kapatırsak şampiyonluktaki iddiamızı güçlendireceğiz" dedi.
Narçın, "Hafta sonu zorlu bir Çorlu deplasmanımız var. Her iki takımda müsabakaya üç puan için çıkacak olması nedeniyle müsabaka oldukça çekişmeli geçecektir. İki takım da şampiyonluk mücadelesi veriyor. Eğer bu maçı üç puan ile kapatırsak şampiyonluktaki iddiamızı güçlendireceğiz. Eğer mağlup olursak iddiamız yine devam edecek ama riske atmış olacağız. Bu nedenle kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Pazar günü Çorlu Basri Saran Stadı’nda oynayacağımız müsabakaya tüm Çerkezköylü sporseverleri ve taraftarlarımızı bekliyoruz. Özellikle taraftarlarımızın takımlarına destek olmak için Çorluya gelmelerini istiyoruz" ifadelerini kaydetti.
Başkan Narçıni futbolcularının maç hazırlıklarının sıkı şekilde sürdürdüğünü ve tüm futbolcuların maça kilitlendiğini vurguladı.