Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde düzenlenen programa katılan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 7 Haziran seçimleriyle birlikte ’Yeni Türkiye’yi inşa edeceklerini belirtti.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, partisinin Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldi. 7 Haziran seçimleri ile birlikte inşa edilecek olan ‘Yeni Türkiye’nin tüm dünyaya hayırlı olmasını dileyen Akçay, 7 Haziran Genel Seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını belirtti.
Seçimlere çok az bir süre kaldığını kaydeden Akçay, "Bu seçim, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak. Kimsesizlerin kimi olmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Milletimizin de desteğiyle Rabbim bu yolda yüzümüzü ak edecek inşallah. Yeni Türkiye’nin tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Ahmet Üzgün ile çok sayıda partili katıldı.