Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, 5 bin kişiye istihdam sağlayan dünyanın önemli markalarından biri olan BSH’nin Çerkezköy’deki tesisini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, BSH Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Haluk Kaya ve BSH İcra Kurulu Üyesi Ralf Fuchs ile görüştü. BSH yöneticileri Kaymakam Kubilay’a Ar-Ge Merkezi, bulaşık makinesi fabrikası ve A-Cool çift kapılı buzdolabı fabrikasını gezdirerek üretim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
BSH firmasının hem Çerkezköy hem de ülke için önem arz eden bir firma olduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "5 binin üzerinde çalışanı olan, hem önemli derecede ihracat, önemli ölçüde ülkemize ve bölgemize istihdam sağlayan bir firma. Bizleri ağırladıkları için BSH Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Haluk Kaya ve BSH İcra Kurulu Üyesi Ralf Fuchs’a teşekkür ediyoruz. BSH yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Umuyorum ki, BSH Çerkezköy’de büyümeye, üretim kapasitesini artırmaya, yeni istihdam olanakları yaratmaya devam edecektir. Kendilerine ilçemiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyoruz. Çalışmalarındaki başarıların devamını diliyoruz" dedi.