Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, sağlık sektörünün güvenilir haber kaynağı Hospital Manager Dergisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde ’Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi’ ödülüne layık görüldü.
8 yıldır Çerkezköy ve bölge halkına hizmet veren Özel Optimed Hastanesi, Hospital Manager Dergisi tarafından ‘Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi’ ödülüne layık görüldü. İstanbul Güneş Sigorta Genel Merkezi’nde yapılan ödül töreninde, Optimed Hastanesi adına ödülü Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan aldı.
Törende yaptığı konuşmada, kendilerini bu ödüle layık gören Hospital Manager Dergisi’ne ve jüri üyelerine teşekkür eden Arslan, "Birbirinden seçkin ve alanlarında duayen jüri üyelerimizin bize bu ödülü layık görmesinden dolayı çok onur duyduk. 8 yıldır uyum içinde çalıştığım ortaklarıma, ailelerimize ve bizi her zaman bu yolda destekleyen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Büyük bir Optimed ailesiyiz biz ve bu aileye teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Sağlık ekonomisi, yönetimi, finansmanı, hukuku, teknolojisi ve ilgili konularda güvenilir bir haber kaynağı olan modern sağlık yöneticilerine özel bir yayın yapan Hospital Manager Dergisi, Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı yöneticileri teşvik etmek ve sağlık kuruluşlarında yönetim becerilerinin gelişimini desteklemek amacı ile yılın başarılı sağlık yöneticilerini ödüllendiriyor. Gelenekselleşen ödüller, yılın en başarılı kamu sağlık yöneticisi, yılın en başarılı hemşire yöneticisi, yılın en başarılı sağlık girişimcisi ve yılın en başarılı sağlık yöneticisi olmak üzere 4 farklı kategoride değerlendiriliyor. Seçim yapılırken, yöneticilerin eğitim geçmişi, mezuniyet sonrası gelişimi, sağlık yönetimiyle ilgili yayınları, verdiği konferans ve eğitimler, profesyonel ve sivil toplum kuruluşu üyelikleri, kuruluşuna ve topluma kazandırdığı başarılar, ödüller, sektöre kazandırdığı yenilikler gibi kriterler değerlendiriliyor.