Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinin başarılı sporcusu Kübra Kepenek, Konya’da düzenlenen Okullararası Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda birinci oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Konya’da düzenlediği Okullararası Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda Çerkezköy Nurullah Narin Orta Okulu öğrencisi Kübra Kepenek yarıştı. Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen müsabakalarda 13 yaşındaki Çerkezköylü sporcu Kübra Kepenek bu turnuvada da birincilik elde ederek Çerkezköy’ün gururu olmayı sürdürdü. Şampiyonada 33 kiloda yarışan Kepenek, güçlü rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti.
Kübra Kepenek’in Antrenörü Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, "Kübra, turnuvaya çok sıkı şekilde hazırlandı. Gerek uykusunu, gerek yiyecek içeceğini ve gerekse çalışma saatlerini çok programlı şekilde sürdürdü. Her zaman da böyle hareket ediyor. Bizlerin dediğini harfiyen uygulayan çok disiplinli bir sporcumuz. Bu nedenle kendisinin olduğu gibi bizlerin de her zaman kendisinden başarı beklediğimizi çok iyi bildiği için işini çok mükemmel yapan sporcumuz. Kübra Kepenek yakında da milli forma altında ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecek. Kübra kızımızın milli forma ile de aynı şekilde dereceler elde edeceğine inanıyorum. Konya’daki şampiyonadan da Kübra’nın birinci olacağına inancım tamdı ve beklediğimiz dereceyi de elde etti. Çok mutluyuz" dedi.