Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Spor Toto Süper Lig’de 20. şampiyonluğuna ulaşarak 4. yıldızını alan Galatasaray için konser düzenlendi. Malkara Galatasaraylılar Derneği tarafından organize edilen ’Dört Yıldızlı Şampiyonluk Kutlaması’ konserine yaklaşık bin 500 kişi katıldı.
Hükümet Meydanında düzenlenen ’Dört Yıldızlı Şampiyonluk Kutlaması’, Sanayi Sitesinde oluşturulan araç konvoyu ile şehir turu atılmasıyla başladı. Konser için meydanda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar pop sanatçısı Tuğçe Haşimoğlu’nu hep birlikte söyledikleri marş ve tezahüratlarla heyecanla bekledi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Malkara Galatasaraylılar Derneği Başkanı Harun Güngör, "Bu gece bizi yalnız bırakmayarak bu coşkuyu bizimle paylaştınız. Bu coşkuyu her sene yaşamak istiyoruz. 20. şampiyonluğumuz tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
"UMARIM MALKARASPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU DA BÖYLE KUTLARIZ"
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, "Şampiyon takımın şampiyon taraftarları hepinizi yürekten selamlıyorum. Ben de sizler gibi Galatasaraylıyım. Bizim için çok iyi bir sezon oldu. Süper lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazandık. Umuyorum ki burada olduğu gibi Malkaraspor’un da şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacağız. Malkara’da böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştiren Galatasaraylılar Deneği Başkanı Harun Güngör’ü ve Yönetim Kurulunu ayrıca kutluyorum" ifadelerini kaydetti.
"Bir gün herkes dördüncü yıldızı takacak ama tarih ilk önce bizi yazacak" diyen Yurdakul, "Galatasaray Kulübü, kurucu başkanımız Ali Samiyen tarafından İstanbul işgal altındayken yabancı takımları yenmesi üzere kurulan bir takımdır. Bunun şerefini ve gururunu her birlikte yaşayalım" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından orkestrası ile sahne alan ses sanatçısı Tuğçe Haşimoğlu seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Malkaralılara coşkulu bir gece yaşattı.