Eğitim-İş Tekirdağ Şubesi’nin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Resim Yarışmasında dereceye giren minik öğrenciler ödüllerini aldı.
Eğitim-İş Tekirdağ Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ’Nasıl Bir 23 Nisan Kutlamak İsterdin?’ konulu resim yarışması düzenledi. 1.-2. sınıflar ve 3.-4. sınıflar olmak üzere iki kategorinin olduğu yarışmada dereceye giren öğrencilerin resimleri Tuğlalı Park’ta sergilendi. Tuğlalı Parkta düzenlen resim sergisine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eğitim-İş Tekirdağ Şube Başkanı Hüseyin Eren, Eğitim-İş Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Kırcı, Birleşik Kamu-İş MYK üyesi Engin Çuhal ve Tekirdağ Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Servet Gürkan katıldı.
Dereceye giren öğrenciler Tuğlalı Park’ta düzenlenen tören ile ödüllerini aldı. Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bugün çok mutlu gün. Türk ulusunun egemenliğin ilan edilişinin ve bugün de geleceğimizi teminatı olan çocuklarımıza hediye edilişinin mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu ve bunun bayram olarak ilan edilişinin 95’inci yıl dönümünü kutluyoruz. Bu güzel kutlu günümüzün hepimize güzellikler ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Eğitim-İş’in okullar arası yapmış olduğu resim yarışmasında derece giren küçüklerimizi kutluyorum" dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Eğitim-İş üyeleri dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.