Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Ballı Mahallesi Muhtarı Şerif Keskin, Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Futbol Turnuvası için Nijerya’dan futbolcu getirdi.
Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Ballı Muhtarı Şerif Keskin, Nijerya’dan getirdikleri Jemis Jakacuki ile şampiyonluğun en önemli favorisi olduklarını savundu. Ballı Muhtarı Şerif Keskin, "Turnuvada iddialı olduğumuzu göstermek için önemli transferler yaptık. Yeni transferimiz golcü Jakacuki’nin turnuvaya heyecan katacağına inanıyorum. Yılan gibi top oynayışı var. Maçlarda onu evimde ağırlayacağım. Tüm Malkara’da yaşayan sporseverleri bu Cumartesi saat 10.00’da oynanacak Ballı-Ahievren maçına davet ediyorum. Bu turnuva, Malkara futboluna yeni bir ivme kazandıracaktır" dedi.
Keskin, şampiyon olmaları halinde Nijeryalı futbolcuya holstein inek hediye edeceğini söyledi.
Görüşlerini paylaşan Celal Yılmaz da, "Ballı takımının güçlü takım bir çıkardığını ve iddialı olduğunu görüyoruz. Ben de meraklandım, maçı seyretmeye gideceğim. Tüm takımlara başarılar diliyorum, iyi oynayan kazansın" dedi.