Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu Etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Özlem Özel El Sanatları Sergisi açıldı.
Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır’ın açılışını gerçekleştirdiği sergide. günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker, “Bir aylık süre içerisinde birçok faaliyetler yaşandı. Herkese teşekkürler sunuldu. Layık olduğu şekilde kutlandı. Bize sadece bir gün değil, emek verdiğimiz her gün. Gerçekten Tekirdağ’ın en usanmaz çalışmalarıyla, en ulaşılmaz emekleriyle bu kadar ürünü kendi ellerinden çıkaran bu arkadaşımızı takdir ediyoruz. Durmadan yorulmadan ne üretebiliriz diye düşünen Özlem kardeşimizi kutluyoruz” dedi.
7 YILLIK BİRİKİM
Sergi sahibi Özlem Özel de, yaptığı kısa bir konuşmasında, “Bu sergi 7 yıllık birikimim. Yurtiçinde de yurt dışında da birçok yere satışlarımı yaptım. Ürünlerim takdir gördü. Önce Nural Hanım’a sonra Kadınlar birliğine çok teşekkür ediyorum. Hiç aklımda yokken beni buralara kadar getirip, layık görüp sizleri tanıtma fırsatı bulduğum için hepinize tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Şık Tasarımlar Sergisi adı altında gerçekleşen açılış ardından el emeği ile üretilen onlarca eser iki gün boyunca sergilenirken, özellikle kadınların sergiye ilgisi yoğun oldu.