Tekirdağ’ın Saray ilçesinde faaliyet gösteren Samsunlular Derneği tarafından 4’üncü Geleneksel Bahar Pikniği etkinliği düzenlendi.
Büyükyoncalı Mahallesi Mesire Alanı’nda düzenlenen Saray Samsunlular Derneği 4’üncü Geleneksel Bahar Pikniği etkinliğine Saray Belediye Meclis Üyeleri Bülent Kardeş, Önder Çelik, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mümin Buluş, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül, Anadolu Partisi Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya, Anadolu Partisi Saray İlçe Başkanı Ferit Kozcuoğlu, Anadolu Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Ferdi Ertekin, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen piknik etkinliği saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından Saray Samsunlular Derneği Başkanı Ali Kavlak’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Kavlak yaptığı konuşmada "Geleneksel hale gelmiş olan piknik etkinliğimizin bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz pikniğimizde bizleri yalnız bırakmayan, katılamayıp telefonla ve mesajla bizlere tebriklerini ileten herkese ve pikniğimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsorlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.
Katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulan piknikte, katkı sağlayanlara plaket takdim edildi. Sunuculuğunu Hasan Çil’in yaptığı piknik etkinliğinin ilerleyen saatlerinde davul zurna ekibi ve sanatçılar Şahmaral, Fulya, Ruhi Kaan Birkalır, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutamayacakları bir gün yaşattı.
Samsunlular, sanatçıların seslendirdiği hareketli şarkılarda gönüllerince eğlenirken, piknik ağalığı yarışının galibi en yüksek bedeli ödeyen geçen senenin ağası Arif Cin oldu.