Tekirdağ’da Kutlu Doğum Haftası kapsamında Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen programda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed dualarla anıldı.
Minik yüreklerden, büyük yüreklere’ sloganıyla yola çıkılarak hazırlanan program Namık Kemal Üniversitesi Pramit Salonda gerçekleşti.
Programda açılış konuşmasını yapan Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Okul Abdullah Şenol, çocukların minicik yürekleri ile duygu dolu anlar yaşattığını, kutlu doğumun asıl amacının Peygamberimizi daha çok anlamak olduğunu dile getirdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program okunan şiirlerle devam etti. Veysel Karani’nin Hz. Peygamberimizi görme aşkının canlandırıldığı tiyatro oyunu seyircilerden alkış aldı. Oratoryo sunumu ve söylenen ilahilerle devam eden programda okul içi yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, bu yarışmadaki eserlerin basılması ile oluşturulan kitap da katılımcılara dağıtıldı.
Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Çalık, İsmail Çelebi, Süleymanapşaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Atilla, STK ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.