Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Tekirdağ Şubesi, hasadın başladığı tüm yörelerde taahhütname karşılığı ürün alımlarına başladı.
TMO’dan yapılan açıklamada, Tekirdağ Şube Müdürlüğü ve bağlı Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı ve Silivri Ajans Amirlikleri ile Şarköy Tesisli Ekibinde 2015 dönemi hububat müdahale alım fiyatları açıklanıncaya kadar, tüm kesimlerden taahhütname karşılığı ürün teslim alınacağı belirtildi.
TMO Tekirdağ Şube Müdürü Yaşar Fidancı, "Tekirdağ Şube Müdürlüğümüz ve bağlı tüm iş yerlerimizde hasat dönemi boyunca ve sonrasında üreticilerimizce ürün arzı devam ettiği müddetçe, herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Gerek personelimiz gerekse depolarımız 2015 yılı hububat alım kampanyası süresince hiçbir üretici mağduriyetine meydan vermemek üzere hazırlanmıştır. 2015 yılında tüm alımlarımız randevulu olarak yapılacaktır. Üreticilere ÇKS’de kayıtlı ürün miktarı kadar randevu verilecektir. ÇKS kaydı olmayan üreticiler sistemden randevu alamayacağından, ÇKS kayıtlarının mutlaka güncellenmesi gerekmektedir. Ürün sahipleri detaylı bilgi için TMO Tekirdağ Şube Müdürlüğümüze veya bağlı Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Silivri Ajans Amirliklerimize başvurabilir. İçinde bulunduğumuz hasat döneminin üreticilerimize, hububat sektörüne ve ülkemize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını dilerim" dedi.