Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen ve şirket çalışanlarının çocuklarının katıldığı ’Serbest Konulu Resim Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
TREDAŞ İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörlüğü’nce ’Çocuklarımızla İş Hayatımıza Renk Katalım’ sloganıyla 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen serbest konulu resim yarışmasına 3-5 yaş, 6-9 yaş ve 10-14 yaş grubundan çocukların katılımı sağlandı. Seçici kurulun değerlendirmeleri sonucu ise 3 farklı yaş grubundaki yarışmada dereceye girenler belirlendi.
Buna göre; 3-5 Yaş Grubunda, birinci Berke Uçmaz, ikinci Poyraz Gaziyiz, üçüncü ise Azra Bektaş oldu. Emir Berk Güre, Esma Su Baykut, Azra Gaziyiz, İrem Tekin mansiyon almaya hak kazandı.
6-9 Yaş Grubunda, birinci Duru Çekinmez, ikinci Ece Sönmez, üçüncü Murat Efe Özkök oldu. Mansiyonlar ise Can Akalın, Zeynep Ceyda Benzer, Ceylin Deniz ve Yağmur Bektaş olarak açıklandı.
10-14 Yaş Grubunda ise birinci Yaren Nur Bektaş, ikinci Can Karımca olurken üçüncülüğü Ahmet Batu Sulbi ve Zafer Tekin paylaştı.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
TREDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde, yarışmacılara ödülleri TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan ve TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer tarafından verildi.
TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan ve Genel Müdür Hikmet Sezer, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Ayrıca, çocukların yapmış olduğu resimler, bir hafta boyunca TREDAŞ Genel Müdürlük binasının giriş katında sergilendi.
Etkinliğe, TREDAŞ İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Serkan Öğren, İnsan Kaynakları Müdürü Özhan Yüzbaşıoğlu, Personel Müdürü Hülya Akman, TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürü Cemil Engin ile resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.