Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’nin 4’ncü olağan kongresinde mevcut başkan Hayrettin Çetinkaya güven tazeledi.
Derneğin çok amaçlı salonunda yapılan Olağan Kongrede Divan Başkanlığına Ahmet Gürvelik Başkan yardımcılığına Erdoğan Fıçıcı, yazmanlığa Hayati Çakan, katip üyeliklere de İlknur Sancaktar ile Ömür Kurtuluş seçildi. Faaliyet raporunun okunmasının ardından mevcut başkan Hayrettin Çetinkaya, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.
TSD Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Sakine Arslan, Hülya Metin, Şengül Civan, Meral Dağaşan, Oğuz Gökdemir ve Gönül Tecmen seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Mehmet Esen, Halil Dabanlı, Emel Ayçiçek, Hacı Salih Derin, Tunay Kanat, Nigar Erdoğan ve Müceccel Aksu seçildi.
Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine İlhan Güven, Mustafa Gezer, Günnur Kaçaçınar seçilirken, Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine ise Songül Erdoğan,Birsen Açıkgöz ve Mürvet Uslu getirildi. Disiplin Kurulu Asil üyeliklerine, Bilge Mardi, Feyzullah Göçemen, Mehmet Ali Pıtırlı, Ayşe Taşan, Recep Al, seçilirken, Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine Fahriye Karaca, Metin Dikmen, Ülker Kozuva, Hülya Kıral ve Gülsiye Odunci seçildi.
Üst Kurul Asil üyeliklerine ise Hayrettin Çetinkaya, Sakine Arslan, Hülya Metin, Şengül Civan, Oğuz Gökdemir, üst kurul yedek üyeliklerine Halil Dabanlı, Hacı Salih Derin, Mehmet Esen, Tunay Kanat ve Müeccel Aksu seçildi.
Seçim sonunda konuşma yapan Başkan Hayrettin Çetinkaya, üyelerin güvenine layık olarak seçilmekten çok mutlu olduklarını belirterek, tüm üyelere teşekkür etti. Başkan Çetinkaya yönetim olarak çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.