Ziraat Bakası Malkara Şubesinde, Şube Müdürü Mahfuz Müjdeci’nin boşalan görevine İbrahim Tuncer atandı. Tuncer, "Bölgede yaşayan vatandaşları iyi biliyorum. Çok yönlü birisiyim ve sporu seviyorum" dedi.
Ziraat Bankası Malkara Şubesi’nde görev başı yapan Müdür İbrahim Tuncer, Çanakkale Bigalı olduğunu belirterek, bölge insanını yakından tanıdığını ve Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni bitirdiğini söyledi. Tuncer, "Ziraat Mühendisi kökenliyim, Trakya’nın çeşitli yerlerinde şube müdürlüğü görevi yaptım. Çiftçilerle diyaloğum çok iyi, bölgeyi sağlam tanıyan birisi olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kaydetti.
Spora ilgi duyduğunu ifade eden Ziraat Bankası Müdürü Tuncer, "Boş zamanlarımı sosyal aktivitelere katılarak geçiriyorum. Futbol ve avcılık sporu ilgi alanıma giriyor. Malkara’nın tarım ve hayvancılık alanında Trakya’nın önde gelen ilçelerinden biri olduğunu biliyorum. Malkaralı vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalışanlarımızla birlikte müşterilerimizin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayacağız" dedi.