Tokat’ta "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları kapsamında 60 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı.
Tokat’ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanı’nda sportif aktivitelerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalarda öğrenciler Gaziosmanpaşa Stadyumu önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde 60 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile yürüdü. Etkinliklerin yapılacağı alanın açılışının ardından Vali Can ve beraberindekiler 1915 yılında Çanakkale cephesine savaşmaya giden onbeşlileri temsili olarak askeri kıyafeti giyen öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Stantların gezilmesinin arından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Gençlik ve Spor Kulübü güreş, karate, boks, judo, tekvando, okçuluk ekipleri gösteri yaptı.
Kutlamalara Tokat Valisi Cevdet Can, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.