5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamaları kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.
Çiftçi, ziyarette yaptığı konuşmada Trabzon’un yaşanılabilir bir şehir olduğunu kaydederek, “Sağ olun sizlerin sayesinde yaptığınız çalışmalarla Trabzon’da yaşanılabilir şehirde yaşıyoruz. 2013 yılında Türkiye’nin en temiz ili seçilmiş bir şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çevre alanında aynı çalışmalar aynı özveri ile artarak devam ediyor. Kurumumuza yapmış olduğunuz katkılardan dolayı şahsım ve kurumum adına şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “5 Haziran Dünya Çevre günün kutluyorum. İl Çevre Müdürlüğümüz ve Alo 181’deki arkadaşlarımızın yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Daha yaşanılabilir bir Trabzon için hep birlikte çalışıyoruz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Alo 181 çalışanları büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Bunu yaparken de daha yaşanılabilir bir şehirden ve ilkelerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini de özelikle belirtmek istiyorum. Kendilerine Trabzon halkı adına şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonra ki dönemlerinde de çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.