AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, seçim çalışmalarına devam ediyor. Üstün Kelkit ilçe merkezinde esnaf ve kıraathaneleri, sonrasında ise beldeleri ziyaret etti.
Milletvekili Üstün seçim çalışmalarında Kürtün’ün en uzak köyünden Kelkit’in en ücra köşesine gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmıyor. Üstün, ziyaretleri sırasında Kelkit’teki esnaf ve kıraathaneleri ziyaret ederek hemşerilerinin taleplerini aldı. Ziyaretleri esnasında hemşehrileri tarafından yoğun teveccühle karşılanan Üstün, “ Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizim iktidarlarımızdan önce bir gece neyin değişeceğini bilmiyorduk. Akşam yattığında bir şey yokken sabah kalktığında iflas eden esnaf arkadaşlarımız vardı. Bir gün Recep Tayyip Erdoğan geldi ve bu düzeni değiştirdi. Bugün Türkiye her anlamda daha güvenli ve aydınlık yarınlara daha emin adımlarla ilerlemektedir. Bu durumların hepsinin müsebbibi koalisyon hükümetleridir” dedi.
Feramuz Üstün ziyaretleri esnasında Gümüşgöze ve Söğütlü beldelerinde vatandaşlarla da bir araya geldi. Üstün Gümüşgöze’deki ziyareti esnasında “ Gümüşgöze (Alansa) bu davaya ne kadar sahip çıktığını Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye birincisi olarak gösterdi. Biz de Gümüşgöze’nin bu başarısı neticesinde Gümüşgöze’ye çok şey kazandırmaya çalıştık. İnşallah bundan sonrada bizde Gümüşgöze’de aynı hassasiyetle devam edecektir” diye konuştu.
Gümüşgöze ziyareti sonrasında Söğütlü Beldesinde programına devam eden Üstün, burada teşkilat mensupları ve belde halkı ile bir araya geldi.