AK Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora seçim çalışmalarına Ortahisar’da yaptığı esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor.
Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Cora, “AK Parti ile birlikte insanlarımız bizi özdeşleştirdi. Bu gösterilen ilgi benim şahsıma olduğu gibi aynı zamanda uğrunda yıllardır önemli bir mesai harcadığımız partimize aittir. Trabzon’da göstermiş olduğumuz seçim başarılarına 7 Haziran’da vatandaşlarımızın desteği ile bir yenisini daha ekleyeceğimize inancımız tamdır” dedi.
AK Parti’nin Trabzon’a her zaman değer verdiğini belirten Salih Cora, ”Trabzon her dönem AK Parti için öncelikli şehirlerden birisi olmuştur ve bu gelenek hiç bir zaman değişmeyecektir. Aksine bu önemin daha çok vurgulanacağı yatırımları şehrimize getireceğimize inanıyoruz. Daha güzel bir Trabzon için vatandaşlarımızın bizi desteklemesini istiyoruz. Biz onlardan aldığımız destekle şehrimize fayda sağlamanın derdindeyiz. Koltuk sevdamız hiç bir zaman olmadı ve de olmayacak. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımıza daha güzel Trabzon bırakmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.