AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından ‘Geçmişten geleceğe, el ele, gönül gönüle daima birlikte Yeni Türkiye’ sloganıyla İkram Sofrasında, ‘Birlik ve Beraberlik’ yemeği düzenlendi.
Yemeğe İl Başkanı Haydar Revi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eski ve yeni olmak üzere İl Başkanları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl-İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Bugüne kadar teşkilatın en alt ve en üst kademesinde görev almış partililerin katıldığı yemek organizasyonu, sloganına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti.
Trabzon’da hedeflerini 6-0 olarak koyduklarını hatırlatan Başkan Revi, “Çok değerli aday adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte 7 Haziran’a kadar dikkatli bir şekilde bütün bu provokasyonlardan uzak bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geldiğimiz noktayı ben şuna benzetiyorum, havalimanının başındaki uçak havalanmak için harekete geçti hızlandı fakat hala pistte. İşte bizim buradan havalanmamız için 7 Haziran’da Türkiye’de 400 Milletvekili ve Trabzon’da 6-0 hedefine ulaşmamız gerekmektedir. Bundan sonra da bizi durduracak bir güç kalmayacaktır” şeklinde konuştu.
Bu tarz toplantıların devam edeceğini belirten Başkan Revi, “Bugüne kadar görev almış olan bütün teşkilat mensuplarımızla bir ve beraber olup milletimize hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ben bu katılımı gördükten sonra ne kadar doğru bir hedef belirlediğimizi bir kez daha gördüm. Aynı hassasiyetle çalışarak birlikte ipi göğüsleyeceğiz. 7 Nisan’da 6 Milletvekili adayımız olacak fakat ben baştan beri söylüyorum. 49 aday adayımız da adayımız olacak ve aynı inançla çalışarak yolumuza devam edeceğiz. SKM’lerimizi oluşturduk, onların programlarıyla milletimizle bir araya geleceğiz. Milletimizle beraber yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Eski ve yeni bütün teşkilat mensuplarını anarak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Milletimizin istikbalinin oylanacağı 7 Haziran Genel Seçimlerine doğru tüm imkanlarımızla beraber sizlerin emrindeyiz, gece gündüz hep birlikte çalışacağız. 49 tane milletvekilimiz diyorum her biri birbirinden değerli olan kardeşlerimizden hangisi belirlenecek olursa olsun 7 Haziran’a kadar aynı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çalıştığımız gibi çalışacağız. Hayrat’tan Şalpazarı’na kadar milletimizle beraber olacağız, seçime halkımızla birlikte gideceğiz. Bütün partilerin mensupları kardeşimizdir, hepsinin derdiyle ilgileneceğiz ve ayrım gözetmeksizin hizmet ederek desteklerini talep edeceğiz” dedi.