AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti.
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlk olarak Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Nurettin Balaban ve ekibini ziyaret eden Muhammet Balta yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verirken “Bizler sorumluluk almaya aday olan insanlarız. Millet adına vekalet alıp karar alacağız. Milletimizden gelen talepleri değerlendireceğiz. Sivil Toplum kuruluşlarımız spor camialarımız 2023 vizyonunda Trabzon’u nerde görmek istiyorlar. Bunları bir bütün halinde değerlendirmek lazım. Sanatçısını, sporcusunu, eğitimcisini, sanayicisini dinlemek lazım. Bizde bu kapsamda sizleri ziyaret ettik. Çok iyi bir sporseverim. Taraftarım. Trabzonspor taraftarıyım. İlk maaşımla, ilk alın terimle Trabzonspor Liverpol maçına gitmiştim. Spor camialarını yakinen bilen bir kardeşinizim. Biz ortak akıldan bahsediyoruz. Trabzon bir spor şehri diyoruz. O zaman bu ortak aklı spor alanında da muhakkak oluşturmamız lazım. Sizlerin karşına milletvekili aday adayı olarak geldim. TÜFAD’ın Türk sporuna çok önemli katkıları var. Tecrübeli spor adamlarının, ülke sporunun gelişimi ve sağlıklı bir gençliğin yetişmesi noktasında büyük öneme sahipsiniz. Allah nasip eder milletvekili olursak sizlerle birlikte hareket ederek Trabzon’da sporun ve sizlerin sorunlarıyla hem hal olacağız. Gerekli yasal düzenlemelerin takipçisi olacağım. Trabzon’umuzu 2023 yılına sizlerle birlikte hazırlayacağız. Sizlerin sesi olmaya hazırım. Yanında olmaya hazırım” dedi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Nurettin Balaban’da konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Trabzon bir spor kentidir. Trabzon’da spor ve sporcuya sahip çıkmak herkesin, özelliklede bu şehri yönetmeye talip, başkan olsun milletvekili olsun siyasetçilerin görevidir. Bu konuda bizlere yardımcı olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Sizlere milletvekilliği yolunda başarılar diliyoruz. Allah size hakkınızda hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.
BALTA ASKF’Yİ ZİYARET ETTİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta daha sonra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret ederek başkan Burhan Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Görüş alışverişi ve sorunların konuşulduğu ziyarette bir konuşma yapan Muhammet Balta “AK Parti hükümetlerinin diğer alanlarda olduğu gibi sporda da Trabzon’a önemli yatırımlar yapıldı. Trabzon’da bir çok uluslar arası organizasyonlar düzenlendi. Birçok farklı branşta spor salonları, sahalar, pistler inşa edildi, mevcutlar elden geçirildi, yenilendi. Akyazı Projesi hızla ilerlemektedir. Bütün bunlar, partimizin spora, sporcuya, spor adamında verdiği önemin göstergesidir. Tüm bu yatırımların Trabzon’umuza kazandırılmasında en büyük emeği veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ındır. Ben’de spor camialarını yakinen bilen bir kardeşinizim. Spor camiasının sorunlarını bilen birisiyim. Bunların çözümü için bundan sonra birlikte mücadele edeceğiz. Spor, huzurlu bir toplum hayatı ile sağlıklı nesillerin birinci anahtarıdır. Trabzon’da sporun çeşitlendirilmesi ve özendirilmesi noktasında farklı ve etkili çalışmalarımız olacaktır” şeklinde konuştu
Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem ise, “ Sayın Balta tüm görevlerinde çok güzel işlere imza attı. Spor camiasına yakın ve sevilen bir yüz. Biliyoruz ki, ne zaman sıkıntımız olsa bize yardımcı olacaktır. Bizlerde kapısını rahatlıkla çalabileceğimiz birisinin bu yola çıkması çok önemlidir. Kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.