AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşları’nı ihmal etmeyen Salih Cora, gün içinde çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde STK’ların yaşamış olduğu sorunlar konusunda bilgiler alan Cora, milletvekilli olarak hizmet ettiği takdirde bu sorunların çözümü için mesai harcayacağının sözünü verdi.
“BUGÜN SÖYLEDİKLERİMİZİ YARIN UNUTANLARDAN OLMAYACAĞIZ”
Trabzon’da futbolun önemli kuruluşlarından olan Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ziyarette bulunan Salih Cora burada ASKF Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim kurulu Üyeleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. ASKF’nin yaşamış olduğu sorunları dinleyen Salih Cora burada yapmış olduğu konuşmada, “Amatör kulüplerin sorunlarına kulak tıkamayacağız. Birlikte düşünüp birlikte hareket edeceğiz.Bugün söylediklerimizi yarın unutanlardan olmayacağız .Her zaman sizlerle beraber olacağız.” dedi.
“DERNEKLERLE BÜYÜK PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Salih Cora ayrıca Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği,Trabzon Gümüşhaneliler Derneği, Köprübaşılılar Derneği, Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Derneği başkan ve üyeleriyle bir araya geldi. Dernek yetkilileri ile fikir alışverişi yapan Cora, “Derneklerin temsilcileriyle birlikte karar alıp onların istekleri doğrultusun da her daim duyarlı olup elele vererek iş birliği içerisinde büyük projeler gerçekleştireceğiz.” açıklamasını yaptı.