AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Çaykara, Beşikdüzü ve Akçaabat’ta sürdürdü.
Gittiği her ilçede ve mahallede yoğun ilgi gören Köseoğlu, muhalefeti eleştirerek, “Onlar konuşur AK Parti yapar. Trabzon halkının her seçimde AK Parti’ye verdiği oy oranını arttırması Trabzon’a yapılan hizmetlerin halk tarafından taktir gördüğünün de bir göstergesi olmuştur” dedi.
Türkiye’nin 2023 hedefine AK kadrolarla emin adımlarla ilerlediğini belirten Köseoğlu, “Güçlü Türkiye’nin en fazla gelecek vadeden marka şehri olan Trabzon’umuza AK Parti iktidarı döneminde sayısız hizmet ve yatırımlar yapılmıştır. Trabzon halkının her seçimde AK Parti’ye verdiği oy oranını arttırması Trabzon’a yapılan hizmetlerin halk tarafından taktir gördüğünün de bir göstergesi olmuştur. Biz de, Yeni Türkiye’nin en güçlü ve marka şehri olan Trabzon’umuza yapılan hizmetlerin devamını sağlamak ve halkın teveccühünü yeni hizmetlerle, yeni projelerle taçlandırmak istiyoruz. Türkiye’nin güçlü yarınlara emin adımlarla ilerlemesi için istikrarın sürmesi gerekmektedir. Bu nedenle halkımız istikrara ve hizmetlerin devamına oy verip AK Parti’nin Trabzon’dan 6 milletvekili çıkarmasına öncü olacaktır. Trabzon, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerine titrediği bir şehirdir. Trabzon’un talep ettiği birçok yatırımın bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın özel talimatlarıyla yerine getirildiğini biliyoruz. Trabzon halkı vefalıdır ve Sayın Cumhurbaşkanımızın öngördüğü 400 AK milletvekilinin meclise gönderilmesi için en büyük desteği mutlaka verecektir. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Ordu’da katıldığı bir törende Trabzon ile ilgili önemli projelerin altını çizmiş, sözünü vermiş ve çalışmaların hızlandırılmasını istemiştir” ifadelerini kullandı.
Muhalefeti de eleştiren Köseoğlu, “Muhalefet partileri sürekli eleştiriyor, sürekli iftira atıyorlar, sürekli konuşuyorlar. Ortaya koydukları ve dayanağı olan hiçbir proje yok. Onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor. ‘Kadına değer veriyoruz, önem veriyoruz’ diyorlar ama bakıyorsunuz Trabzon’daki listelerinde bir tane bile kadın aday yok. CHP’ye ve MHP’ye oy veren kadınlarımız üzülmesinler. Ben onların da milletvekili adayıyım” şeklinde konuştu.
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
Çaykara’nın Uzungöl mahallesi Elmalı sokakta bulunan Üreten Eller Projesi kapsamındaki İŞKUR tarafından desteklenen 24 kişinin katıldığı 1.Hediyelik Eşya Kursu’nu da ziyaret eden Köseoğlu, 1 Mayıs İşçe Bayramı’nı da kutlayarak, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik eder, emekçilerimizle birlikte tüm toplumun bu gününün şölen havasında, barış ve huzur içinde geçmesini dilerim” diye konuştu.