AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Çarşıbaşı ilçesinde ‘Çarşıbaşı’nın Ayşesi’ sloganlarıyla karşılandı.
Yavuz-Der ve halk eğitim kurslarını da ziyaret eden Köseoğlu, Çarşıbaşı ilçesinin gelişmeye açık bir ilçe durumunda olduğunu belirterek, “Aziz milletimizin görev vermesi halinde Çarşıbaşı’nda önceliğimiz Yavuz Grup Yolu’nu standart bir yol haline getirmek olacaktır. Kadastro sorunlarıyla da ilgili mecliste çalışma başlatacağız” dedi.
Çarşıbaşı ilçesinde Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve ilçe başkanı Zekeriya Karaçengel tarafından karşılanan Köseoğlu, parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ardından Doğu Karadeniz’in en büyük mahallesi olan Yavuz Mahallesi’nin derneği Yavuz-Der’i ziyaret eden Köseoğlu, mahallenin sorunları hakkında Dernek Başkanı Aydın Gelleci, Büyükşehir Meclis Ülesi Hakan Kocaman ve muhtar Osman Gelleci’den bilgiler aldı.
Sıcak karşılama için teşekkür eden milletvekili adayı Köseoğlu, Çarşıbaşı’nın gelişmeye açık şirin bir ilçe olduğunu belirterek, “Çaren önemli sorunlarından biri de Yavuz Grup Yolu’dur. Aziz milletimizin görev vermesi halinde bu yoldaki sorunları çözmek için ve standart hale gelmesi için bütün gücümle çalışacağım. Yine bölge köylerimizde de sıkça rastlanan kadastro sorunlarıyla ilgili de mecliste çalışma başlatacağız. Bu sorun sadece Çarşıbaşı’nın değil, Trabzon’un hatta tüm Karadeniz Bölgesi’nin sorunudur. İnşallah bu sorun da yine AK Parti iktidarında çözüme kavuşturulacak, mağduriyetler varsa giderilecektir” dedi.
Daha sonra Çarşıbaşı Halk Merkezi’ne ait kursları ziyaret eden ve kursiyerlerin sorunlarını dinleyen Köseoğlu, “Türk kadını üretime katkı koydukça ülke ekonomisi de gelişmektedir. Bu nedenle diyoruz ki Türk kadını siyasette de halk ettiği noktaya gelmelidir. AK Parti iktidarı kadına önem vermektedir. Bakın listelerde tek kadın milletvekili adayını AK Parti göstermiştir. Ben isterdim ki kadın il başkanı olan CHP de, MHP de listesinde bir kadın milletvekili adayı göstersin. CHP’ye ve MHP’ye oy veren kadınlarımız üzülmesinler. Ben onların da milletvekili adayıyım. İnşallah onların da haklarını savunacağım. Meclis de onların da temsilcisi olacağım” diye konuştu.
Köseoğlu, daha sonra Fenerköy mahallesindeki bir Kur’an Kursu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Burada 70 yaşlarındaki Zennure Birinci ile sohbet eden ve sözlerinden etkilenen Köseoğlu, “Okumanın yaşı yok, siyasetin de yoktur. Öyle görünüyor ki bir daha ki dönem rakibim olabilirsiniz” dedi. Bunun üzerine Zennure Birinci’nin, “Siz yeter ki hizmet edin. Bana iş düşmesin, size de rakip olmayayım” şeklindeki sözleri büyük alkış topladı.