AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Çaykara ve Ortahisar ilçelerinde sürdürdü. Çaykara’da düzenlenen mitingde binlerce kişiye konuşan Köseoğlu, Trabzon’da ortak aklı kullanarak hizmet üreteceklerini belirterek, Çaykara’nın evlatlarına sahip çıkacağını ve sandıkta rekor kıracağını söyledi.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Çaykara’da düzenlenen mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon birinci sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un tek kadın milletvekili adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekili adayı Nihat Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Temel Şimşek, Belediye Başkanı Hanefi Tok, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mitingde konuşan AK Parti Milletvekili adayı Köseoğlu, Trabzon’da bugüne kadar yapılan hizmetleri artırarak sürdüreceklerini belirterek, “Biz insanları ötekileştirmeden, ortak aklı devreye sokarak hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz Trabzon’un birleştirici gücü olacağız. Bu ekibi bozmayın ve bizi hep beraber, 6 milletvekili adayınızı da Ankara’ya gönderin. Göreceksiniz hizmet o zaman nasıl Trabzon’a ve nasıl Çaykara’ya akacak. Çaykara’nın Nihat Tosun hocamıza da, Ayşe’sine de dolayısıyla evlatlarına sahip çıkacağına ve rekor oy kıracağına inancım tamdır. Kendimi önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” dedi.
Köseoğlu, sadece Trabzon’a değil Çaykara’ya da önemli yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Çaykara’ya söz veriyoruz. Meslek Yüksekokulu, yurt binası, lise, spor kompleksi, Uzungöl Kongre Merkezi ve Kayak Merkezi, Solaklı Vadisi Rekreasyon Alanı projeleri AK Parti iktidarında yapılarak hizmetinize sunulacaktır. Bunun için canla başla çalışacağız” diye konuştu.
Köseoğlu, mitingin ardından Çaykara’da Pazar ve esnaf ziyareti yaparak sorunlarını dinledi.