AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Şalpazarı ilçesinde sürdürdü. İlçede yöreye has giysilerle gezen Köseoğlu, “Sizlerden rekor destek istiyorum. Eğer Şalpazarı AK Parti’yi destekler Trabzon’da rekor kırarsa, ben de Meclis’teki yemini Ağasar giysileri ile yapacağım” dedi.
Köseoğlu’nun Şalpazarı’ndaki programına AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Günay, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Yılmaz, Geyikli eski Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Nurettin Ataman, Murat Yılmaz, Mustafa Demir gibi önemli isimler ve teşkilat mensupları katıldı.
İlçe binasında partilerle buluşan Köseoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Çok güzel bir ekiple yola çıktık. Hepsi genç ve koşabilecek yaştalar. Biz sizler için koşmaya varız. Ben Şalpazarı’nı çok seviyorum. Şalpazarı hiçbir zaman desteğini bizden esirgememiştir. Trabzon’un tek kadın milletvekili adayıyım. Trabzon’daki bütün kadınların adayı benim. Sizlerden de bu anlamda destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Daha sonra Ağasar yöresine özgü giysileri ile esnaf ziyareti gerçekleştiren Köseoğlu, Şalpazarı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve bazı okul ve yurtları da ziyaret ederek destek istedi. Trabzon’un Ayşe’sini yöresel giysiler içinde gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Esnaflardan Murat Yılmaz’ın “İşte halkın milletvekili böyle olunur. Sizi kutluyorum. İnşallah diğer aday arkadaşlara da örnek olursunuz. Sizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de böyle görmek isteriz” demesi üzerine Köseoğlu, “Sizlerden rekor istiyorum. Eğer Şalpazarı AK Parti’yi destekler Trabzon’da rekor kırarsa, ben de Meclis’teki yeminimi Ağasar giysileri ile yapacağım. Size söz veriyorum” diye konuştu.